+ 86-18761016003

Katup Kontrol Bagian

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Bagian

  • /img/sd25_series_hydraul_control_sectional_directional_control_valves.jpg
  • /upfile/2019/01/18/20190118165905_310.jpg
  • /upfile/2019/01/18/20190118165916_945.jpg

Katup Kontrol Pitunjuk Hidrolik Seri HS9

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup multiway seri HS9 uga nggawe teknologi canggih Eropa, beton duwe struktur kompak, resistensi tekanan tinggi, umur kerja dawa. Sanalika, laju aliran katup lembar HS9 nganti 240l / menit, sing bisa memenuhi persyaratan aliran desain mesin konstruksi gedhe. HS9 saben awak katup bisa miturut panjaluk pelanggan supaya katup kebanjiran, katup minyak isi lan sapanunggalane. Cara kontrol kalebu kontrol manual, kontrol pneumatik, kontrol elektro-hidrolik lan remot kontrol poros fleksibel. Katup digunakake ing mesin konstruksi, mesin sanitasi, mesin pertambangan lan mesin hidrolik mesin liyane.

Data Dimensi Model HS9


Parameter lan karakter

1 Katup bagean sing dirancang kanthi ringkes, kompak lan abot saka 1 nganti 12 bagean kanggo sistem hidrolik pusat sing mbukak lan tertutup.

2 Kasedhiya tutup katup tekanan utama lan katup mriksa beban ing saben bagean sing digunakake

3 Kasedhiya kanthi sirkuit paralel utawa seri.

4 Opsional nggawa - liwat port.

5 Macem-macem jinis port layanan lan katup sirkuit.

6 Kasedhiya manual, pneumatik, hidrolik, elektro - hidrolik, lan remot kanthi kabel kontrol spool spool.

7 Diameter 25 mm (0.98 inci) koper sing bisa diijolake.

paramèter

Nom. Tekanan

(MPa)

Maks. Tekanan

(MPa)

Nom Tingkat aliran

(L / min)

Tekanan Punggung

(MPa) 

Minyak Hidrolik

Tem.rang

() 

Visc.rang

(mm2 / S)

Akurasi Nyaring

(μm)

16

31.5

240

≤1

-20~+ 80

10~400

≤10

Ukuran Port

 PORTS UTAMA

BSP

UN-UNF

Inlet P

G1

1 5 / 8-12 UN-2B (SAE 20)

Pelabuhan A lan B

G1

1 5 / 16-12 UN-2B (SAE 16)

Outlet T

     G1 1 / 4

1 5 / 8-12 UN-2B (SAE 20)

Nindakake C

G1 1 / 4

1 5 / 8-12 UN-2B (SAE 20)

Pelabuhan Pil Hidrolik

G 1/4

9 / 16-18 UNF-2B (SAE 6) 

Ukuran port khusus liyane, hubungi kontak sales sampeyan.

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates