+ 86-18761016003

Katup Kontrol Monoblock

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Monoblock

  • /img/sd18_series_monoblock_directional_control_valve.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214091704_250.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214091712_867.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214091720_287.jpg

Katup Kontrol Arah Monoblock Seri HM11

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup integral seri HM11 wis ngenalake teknologi canggih Eropa, kanthi struktur kompak, laju aliran 120L / menit, bobot entheng, resistensi tekanan tinggi. Katup nggunakake sirkuit minyak paralel, dirancang kanthi outlet tekanan lan komponen hidrolik liyane sing disambungake kanggo nyedhiyakake sumber tenaga. Katup digunakake ing mesin konstruksi, mesin sanitasi, peralatan minyak, mesin pertambangan lan sistem hidrolik mesin liyane.

Data Dimensional Model HM11


Parameter lan karakter

Monoblock dirancang kanthi ringkes, kompak lan abot saka 1 nganti 3 bagean kanggo sistem hidrolik pusat sing mbukak lan tertutup.

1 dilengkapi katup relief tekanan utama langsung utawa pilot.

2 Sirkuit paralel.

3 Pelabuhan opsional opsional.

4 Diameter 25 mm - 0.98 ing spol sing bisa diganti.

5 Macem-macem katup port layanan.

6 Kit kontrol spool manual, pneumatik, elektro-pneumatik, hidrolik lan elektro-hidrolik. 

paramèter

Nom. Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Maks. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa

Minyak Hidrolik

Tem.rang

() 

Visc.rang

Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

20

31.5

120

160

1

-20~+ 80

10~400

10

Ukuran Port

PORTS UTAMA

BSP

UN-UNF

METRIK

Inlet P  

G3 / 4, G1

7 / 8-14 (SAE 10)

1 5 / 16-12 UN-2B (SAE 16)

Pelabuhan A lan B

G3 / 4, G1

3 / 4-16 (SAE 8)

1 1 / 16-12 UN-2B (SAE 12)

Outlet T

G1

7 / 8-14 (SAE 10)

1 5 / 16-12 UN-2B (SAE 16)

Nindakake C

G1

7 / 8-14 (SAE 10)

1 5 / 16-12 UN-2B (SAE 16)

Ukuran port khusus liyane, hubungi kontak sales sampeyan.

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates