+ 86-18761016003

Katup Kontrol Monoblock

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Monoblock

  • /img/sd11_series_monoblock_directional_control_valve.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214085822_240.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214085830_945.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214085841_232.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523110648_503.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523110703_598.jpg

Katup Kontrol Arah Monoblock Seri HM7

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup integral seri HM7 wis ngenalake teknologi canggih Eropa, kanthi struktur kompak, laju aliran 70L / menit, bobot entheng, resistensi tekanan tinggi. Katup nggunakake sirkuit minyak paralel, dirancang kanthi outlet tekanan lan komponen hidrolik liyane sing disambungake kanggo nyedhiyakake sumber tenaga. Katup digunakake ing mesin konstruksi, mesin sanitasi, peralatan minyak, mesin pertambangan lan sistem hidrolik mesin liyane.

Data Dimensional Model HM7


Parameter lan karakter

Katup monoblock sing dirancang ringkes, kompak lan abot saka 1 nganti 6 bagean kanggo sistem hidrolik pusat sing mbukak lan tertutup. 

1 dilengkapi katup relief tekanan utama lan katup mriksa.

2 Kasedhiya kanthi sirkuit paralel, seri utawa tandem.

3 Daya opsional ngluwihi port (mung kanggo sirkuit paralel utawa tandem).

4 Diameter 20 mm - 0.79 ing spol sing bisa diganti.

5 Macem-macem jinis port layanan lan katup sirkuit.

6 Kasedhiya manual, pneumatik, hidrolik, elektro-hidrolik lan remot kanthi kabel kontrol spool spool kabel. 

paramèter

Nom. Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Maks. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa

Minyak Hidrolik

Tem.rang

() 

Visc.rang

Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

20

31.5

70

70

1

-20~+ 80

10~400

10

Ukuran Port

PORTS UTAMA

BSP

UN-UNF

METRIK

Inlet P  

G1 / 2

7 / 8-14 (SAE 10)

M18x1.5

Pelabuhan A lan B

G1 / 2

3 / 4-16 (SAE 8)

M18x1.5

Outlet T

G3 / 4

7 / 8-14 (SAE 10)

M22x1.5

Nindakake C

G3 / 4

7 / 8-14 (SAE 10)

M22x1.5

Ukuran port khusus liyane, hubungi kontak sales sampeyan.

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates