+ 86-18761016003

Katup Kontrol Monoblock

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Monoblock

  • /img/sd4_series_monoblock_directional_control_valve.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214084934_509.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214084945_798.jpg

Katup Kontrol Arah Monoblock Seri HM2

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup integral seri HM2 wis ngenalake teknologi canggih Eropa, kanthi struktur kompak, laju aliran 45l / menit, bobot entheng, resistensi tekanan tinggi. Katup nggunakake sirkuit minyak paralel, dirancang kanthi outlet tekanan lan komponen hidrolik liyane sing disambungake kanggo nyedhiyakake sumber tenaga. Katup digunakake ing mesin konstruksi, mesin sanitasi, peralatan minyak, mesin pertambangan lan sistem hidrolik mesin liyane.

Data Dimensional Model HM2


Parameter lan karakter

Katup iki dirancang kanthi ringkes, mung siji bagean kanggo sistem hidrolik tengah lan pusat sing ditutup.

1. dilengkapi katup relief tekanan utama.

2. Diameter 16 mm - 0.63 ing spol sing bisa diganti.

3. Kasedhiya manual lan remot kanthi kabel kontrol spool spool kabel. 

paramèter

Nom. Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Maks. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa

Minyak Hidrolik

Tem.rang

() 

Visc.rang

Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

16

31.5

45

45

1

-20~+ 80

10~400

10

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates