+ 86-18761016003

Katup Kontrol Monoblock

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Monoblock

  • /img/sd5_series_monoblock_directional_control_valve.jpg
  • /upfile/2019/01/18/20190118155946_120.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523111411_134.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523111425_565.jpg

Katup Kontrol Arah Monoblock Seri HM3

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

HM3 series integral valve introduces the European advanced technology, with compact structure, flow rate of 45l/min, light weight, high pressure resistance. The valve uses parallel oil circuit, design a pressure outlet and other hydraulic components to provide power source. The valve is widely used in construction machinery, sanitation machinery, oilfield equipment, mining machinery and other machinery hydraulic system.

Data Dimensional Model HM3


Parameter lan karakter

Katup monoblock sing dirancang ringkes, kompak lan abot saka 1 nganti 6 bagean kanggo sistem hidrolik pusat sing mbukak lan tertutup.

1 dilengkapi katup relief tekanan utama lan katup mriksa.

2 Kasedhiya kanthi sirkuit paralel, seri utawa tandem.

3 Daya opsional ngluwihi port (mung kanggo sirkuit paralel utawa tandem).

4 Diameter 16 mm - 0.63 ing spol sing bisa diganti.

5 Macem-macem pilihan katup port layanan.

6 Aktuasi manual, pneumatik, elektro-pneumatik, hidrolik, elektro-hidraulik, kanthi solenoid lan remot karo kit kontrol spool kabel fleksibel. 

paramèter

Nom. Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Maks. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa

Minyak Hidrolik

Tem.rang

() 

Visc.rang

Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

20

31.5

45

45

1

-20~+ 80

10~400

10

Ukuran Port

PORTS UTAMA

BSP

UN-UNF

METRIK

Inlet P  

G3 / 8

3 / 4-16 (SAE 8)

M18x1,5

Pelabuhan A lan B

G3 / 8

9 / 16-18 (SAE 6)

M18x1,5

Outlet T

G3 / 8

3 / 4-16 (SAE 8)

M18x1,5, M22x1.5

Nindakake C

M20x1.5

3 / 4-16 (SAE 8)

M20x1.5

Ukuran port khusus liyane, hubungi kontak sales sampeyan.

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates