+ 86-18761016003

Seri GPM2.6

Sampeyan kene: Home >Product >Pompa Gear Hidrolik >Seri GPM2.6

  • /img/hlcb00_00_series_power_steering_pumps.jpg
  • /upfile/2019/01/19/20190119143824_717.jpg
  • /upfile/2019/01/19/20190119143837_333.jpg

Pompa Kemudi Daya Seri HLCB00 / 00

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Pompa setir listrik HLCB00 / 00 dipasang dening njaba ioggledpump lan katup aliran konstan kanthi akial, clearance ofset. Alat pamompa arus konstan nampilake volume cilik, struktur sederhana uga proses sing apik. Iki umume digunakake ing mesin mekanik budaya budaya lan truk industri supaya keamanan sistem bisa digunakake kanthi stabil, bisa dipercaya.

Data Dimensional Model HLCB


Parameter lan karakter

paramèter

 

HLCCB-D00 / 06

HLCCB-D00 / 10

HLCCB-D00 / 16

HLCCB-D00 / 20

pamindahan

mL / r

6

10

16

20

Tekanan sing Diarani

MPa

10

Tekanan maksimal

MPa

12.5

Range Ngatur

MPa

5-12.5

Kacepetan Rated

r / min

2000

Jarak Kacepetan

r / min

800-3000

Alur Konstan

L / min

4, 6, 8

8 、 10 、 12

12 、 14 、 16

16, 18, 20, 25

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates