+ 86-18761016003

Seri GPM2

Sampeyan kene: Home >Product >Pompa Gear Hidrolik >Seri GPM2

  • /img/gpm2fc004b01-hydraulik-gear-pumps.jpg
  • /upfile/2020/05/26/20200526125830_988.jpg
  • /upfile/2020/05/26/20200526125843_157.jpg
  • /upfile/2020/05/26/20200526125853_379.jpg

Pompa gir hidrolik GPM2FC004B01

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • kita layanan
  • Inquiry

DESAIN DASAR

Pompa gir eksternal minangka pompa paling populer sing digunakake ing sistem hidrolik modern.

Fiture yaiku fleksibilitas, kekuatan lan umur sing migunani dawa.

Konstruksi sederhana njamin biaya tuku lan layanan sing winates. Thanks kanggo konsep dhasar, bebarengan karo desain lan fitur produk sing terus-terusan, adhedhasar pengalaman adhedhasar pirang-pirang taun, akurasi pilihan material, proses produksi sing diterusake kanthi rinci lan tes babagan bagean sing diprodhuksi massal, pompa gir wis tekan ndhuwur standar kualitas.

Amarga iki, produk bisa digunakake ing kahanan operasi sing abot lan ngirimake tenaga hidrolik sing dhuwur. Salajengipun, pompa gir SJ-TECHNOLOGY nampilake efisiensi hidrolik, mekanik lan volumetrik sing apik, tuas swara sithik lan pungkasan, nanging paling ora, dimensi kompak.

Pompa gir Teknologi SJ saiki wis ngembangake macem-macem produk kanthi seri pompa anyar sing dijenengi GPM sing jenenge klompok 1P, 1A, GPM0.0, GPM1.0, GPM2.0, GPM2.6, GPM3.0 cocog kanggo aplikasi sing paling beda ing industri industri, seluler, segara lan aerospace.

Umume pompa gir kasebut, biasane kalebu sepasang gir sing didhukung dening rong batang aluminium, awak, flange pengaman lan tutup. Poros gir sing nyopir ing njaba flange dipasang cincin segel lambe kembar (lambe njero dadi segel lan njaba dadi segel bledug). Dering pengaman elastis ngawat-ngawati cincin kasebut ing panggonane. Awak pompa digawe saka paduan aluminium tahan hi khusus sing dipikolehi liwat proses ekstrusi, dene flange lan tutup digawe saka wesi cor spheroidal, iki kanggo njamin deformasi minimal sanajan tekanan tinggi, terus-terusan utawa intermiten utawa tekanan puncak.

Gir digawe saka baja khusus. Proses pamrosesan lemah lan apik rampung supaya bisa duwe permukaan sing dhuwur kanggo njamin tuas pulsa kurang lan tuas swara sing kurang sajrone operasi pompa.

Bushings digawe saka gesekan rendah lan aloi aluminium tahan-hi khusus lan diproduksi saka casting. Kajaba iku dilengkapi bantalan DU antifriction.

Zona kompensasi khusus menyang grumbulan, terisolasi nganggo segel preformed khusus kanthi cincin anti-ekstrusi, ngidini aksial lan gerakan radial bebas menyang grumbul, sing proporsional kanggo ngompa tekanan operasi. Kanthi cara iki, dripping internal dikurangi sacara dramatis, saéngga bisa njamin kinerja pompa sing apik banget (saka segi volume lan umume) lan pelumasan bagean pamindhahan pompa.

Parameter lan karakter

Ambane benang M6 13mm, ambane benang M8 17mm,

Kanggo masang pompa, sekrup n.4 M10, kanthi setelan kunci torsi dipasang ing 70 ~~ 75Nn.

Poros M12x1.25 kacang, kanthi kunci pas torsi tetep ing 50Nm.

model

型号

pamindahan

Alur jam 1500rpm

meksa

(Bar)

kacepetan

((R / min)

DIMENSI 尺寸 (mm)

Kapindahan

Cm³ / rev)

dirating

额定

Peak

Sing paling dhuwur

dirating

额定

Max

Sing paling dhuwur

min

最低

L1

L

d

D

h

H

GPM2FC004B01

4.0

6.0

200

280

2000

4000

800

41.5

87.5

13

13

M6

30

GPM2FC006 B01

6

9.0

200

280

2000

4000

600

43

90.5

13

13

M6

30

GPM2FC008 B01

8

12

200

280

2000

4000

600

44.5

93.5

13

13

M8

40

GPM2FC010 B01

10

15

200

280

2000

3500

500

46.3

97

13

13

M8

40

GPM2FC011 B01

11

16.5

200

280

2000

3000

500

47

98.5

19

13

M8

40

GPM2FC012 B01

12

18

200

280

2000

3000

500

48

100.5

19

13

M8

40

GPM2FC014 B01

14

21

200

260

2000

4000

500

49.5

103.5

19

13

M8

40

GPM2FC016 B01

16

24

200

260

2000

4000

500

51.3

107

19

13

M8

40

GPM2FC018 B01

18

27

200

260

2000

3600

400

53

110.5

19

13

M8

40

GPM2FC020 B01

20

30

200

230

2000

3200

400

54.5

113.5

19

19

M8

40

GPM2FC022 B01

22

33

200

230

2000

3000

400

56.3

117

19

19

M8

40

GPM2FC025 B01

25

37.5

200

210

2000

3000

400

58.5

121.5

19

19

M8

40

GPM2FC026 B01

26

39

180

200

2000

2500

400

59.5

123.5

19

19

M8

40

GPM2FC028 B01

28

42

180

200

1500

2500

400

61

126.5

19

19

M8

40

GPM2FC030 B01

30

45

150

180

1500

2500

400

62.8

130

21

19

M8

40

Olayanan ur sampeyan

ICATHETAN NSTALLASI  

Sadurunge miwiti sistem kanthi terus-terusan, disaranake nggunakake sawetara pancegahan sing gampang:

Priksa arah rotasi pompa supaya selaras karo poros drive.

Priksa keselarasan poros pompa lan poros motor sing tepat: perlu sambungan ora kalebu beban aksial utawa radial.

Lindhungi segel poros drive sajrone lukisan pompa. Priksa manawa area kontak ing antarane cincin segel lan poros wis resik: bledug bisa nyebabake nyuda lan bocor luwih cepet.

Copot kabeh rereget, keripik lan kabeh badan asing saka flensa sing nyambungake port inlet lan pangiriman.

Priksa manawa pipa asupan lan pipa bali mesthi ana ing sangisore cairan cairan lan adoh saka siji liyane.

Pasang pompa ing ngisor sirah, yen bisa.

Isi pompa karo cairan, banjur gulung nganggo tangan.

Medhot sambungan pompa sajrone wiwitan kanggo ngetokake getih ing sirkuit.

Ing wiwitan pisanan, setel meksa matesi tekanan ing min. regane bisa.

Aja nganti kacepetan rotasi luwih murah tinimbang menit. diijini kanthi tekanan luwih dhuwur tinimbang maks. meksa

Aja miwiti sistem kanthi suhu sithik ing kahanan beban utawa sawise mandheg dawa (mesthi ngindhari utawa matesi mbukak wiwit umure luwih dawa).

Miwiti sistem sawetara menit banjur uripake kabeh komponen; hawa metu saka sirkuit kanggo mriksa isine sing tepat.

Priksa tuas cairan ing tank sawise ngemot kabeh komponen.

Pungkasan, tambah tekanan kanthi bertahap, terus-terusan mriksa suhu bagean cairan lan obah, priksa kacepetan rotasi nganti tekan angka operasi sing disetel ing watesan sing dituduhake ing katalog iki.

 

 

Cairan Hidrolik  

Gunakake cairan hidrolik adhedhasar minyak mineral khusus kanthi anti-keausan, anti-busa, antioksidan, anti korosi lan pelumas. Cairan uga kudu tundhuk karo standar DIN51525 lan VDMA 24317 lan bisa nembus 11th tataran tes FZG.

Kanggo model standar, suhu cairan ora antara -10 ℃ lan + 80 ℃。

 

Rentang viskositas kinematik cairan kaya ing ngisor iki:

Nilai sing Diidini

6÷500 cSt

Nilai sing disaranake

10 ÷100 cSt

Nilai diijini nalika wiwitan

<2000 cSt

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates