+ 86-18761016003

Katup Spol Rotary

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Spol Rotary

  • /img/g1-2-rotary-spool-valves.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523174628_682.jpg
  • /upfile/2020/05/23/20200523174645_605.jpg

G1 / 2 Katup Spol Rotary

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

VALVE CONTROL ARAH saka jinis spol rotary biasane kalebu rotor sing diputar babagan awak katup. Nalika rotor dilebokake ing posisi sing dipilih lan port outlet disambungake ing macem-macem kombinasi sing ngidini wiwitan, mungkasi utawa pangowahan arah tekanan ing cairan. Fungsi khusus kanggo katup utamane ing jinis rotor sing dipilih。

specifications:

Tekanan maksimum: 320 bar 

Aliran Maksimum: 90 l / mnt

Porting: standar 1/2

Bahan BSP: Spol baja ing awak besi cor. 

Bobot: 2 kg. Sing dipasang: 2 Bolt M10

                           

Parameter lan karakter

Nyedhiyakake kontrol minyak kanthi cepet lan positif menyang lan saka silinder lan motor. Pelanggan bisa milih salah siji saka telung jinis spol sing ngidini aliran bisa dialihake saka siji baris menyang garis liyane utawa ing posisi tekanan netral menyang tank.

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates