+ 86-18761016003

Katup Priksa Pilot kaping pindho

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Priksa Pil Hidraulik >Katup Priksa Pilot kaping pindho

  • /img/double_pilot_operated_check_valve.jpg
  • /upfile/2019/01/21/20190121151746_554.jpg
  • /upfile/2019/01/21/20190121151801_154.jpg
  • /upfile/2019/01/21/20190121151811_528.jpg

Katup Priksa Operasi Pilot Ganda

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Panganggone lan Operasi

Katup priksa pilot digunakake kanggo mblokir aktuator ing loro arah. Aliran bebas ing siji arah lan diblokir ing arah mbalik nganti tekanan pilot ditrapake. Dheweke gampang dipasang ing silinder. Kita nyedhiyakake kit perlengkapan sing dipasang kanggo silinder kanthi jarak tengah tartamtu.

aplikasi

Sambungake V1 menyang V2 menyang aliran tekanan lan C1 lan C2 menyang aktuator kanthi pipa. 

Parameter lan karakter

Bahan lan Fitur

Baja dilapisi seng-seng.

Bagian Internal: baja keras lan lemah.

Segel: BUNA N standar

Jinis Poppet: Kabocoran apa wae.

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates