+ 86-18761016003

Satuan Daya Laku Dobel

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Satuan Daya Laku Dobel

  • /img/double_acting_power_unit2.jpg

Satuan Daya Laku Dobel2

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Terdiri saka pompa gir tekanan tinggi, motor DC, manifold multi-fungsi, katup lan waduk, unit tenaga iki nduweni fungsi open down power netral dhasar, sing digunakake kanggo drive lan ngontrol klompok silinder akting dobel.

Cathetan Khusus

1. Tugas unit daya iki yaiku S3, yaiku, 30 detik lan 270 detik dipateni.

2. Resiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.

3. Viskositas minyak hidrolik shoud dadi 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Disaranake minyak hidrolik46.

4. Ganti minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.

5. Unit daya kudu dipasang kanthi vertikal.

Ukuran Garis Besar

Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

Motor Power

Kacepetan Rated

pamindahan

Sistem Presensi

tank Kapasitas

Volt Valve Solenoid

YB25-F1.2A1W4/WUAAN1

12VDC

1.5KW

2500RPM

1.2ml / r

20MPa

3.5L

12VDC

YBZ5-F1.6B1W4/WUAAN1

1.6ml / r

5L

YBZ5-F2.7B2A4/WU DBN1

24VDC

2KW

2.7ml / r

6L

24VDC

YBZ5-F2.5F2A4/WUDBN1

2.5ml / r

14L

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates