+ 86-18761016003

Satuan Daya Laku Dobel

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Satuan Daya Laku Dobel

  • /img/double_acting_power_unit1.jpg

Satuan Daya Laku Dobel1

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Unit daya iki kalebu pompa gir tekanan tinggi, motor DC, manifold multi-fungsi, katup, tank, dll. Iki nduweni kinerja stabil lan struktur kompak, lan bisa digunakake ing otomotif, mesin kebon, alat mesin, peralatan logistik lsp.

Cathetan Khusus

1. Tugas unit daya iki yaiku S3, yaiku, 30 detik lan 270 detik dipateni.

2.Resik kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.

3. Vositas minyak hidrolik shoud dadi 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Minyak hidrolik N46 disaranake.

4. Ganti minyak sawise 100 jam pisanan mbukak unit daya, banjur ganti minyak saben 3000 jam. 5. Unit listrik kudu dipasang kanthi horisontal.

Ukuran Garis Besar


Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

Motor Power

Kacepetan Nominal

pamindahan

Sistem Presensi

tank Kapasitas

L (mm)

YBZ5-F2.1A1W209/WUAAC1

12VDC

1.5KW

2500RPM

2.1ml / r

20MPa

3L

567

YBZ5-F2.5B2A209/WUABC1

24VDC

2KW

2.5ml / r

20MPa

5L

472

VB25-F2.7B3G209/LBAEC1

220VAC

1.5KW

1450RPM

2.7ml / r

22MPa

6L

642

YBZ5-F3.2E3G209/LBCEC1

3.2ml / r

20MPa

12L

692

YBZ5-F2.5F3H209/LCCEC1

2.2KW

2850RPM

2.5ml / r

18MPa

14L

665

YBZ5-E3.2G3H209/LCCEC1

3.2ml / r

15MPa

16L

597

YBZ5-D4.2G3H209/LCCEC1

4.2ml / r

10MPa

16L

597

VBZ5-F2.7H4I209/LCCEC1

380VAC

3KW

2.7ml / r

20MPa

20L

930

YBZ5-F3.2I4I209/LCCEC1

3.2ml / r

18MPa

22L

1015

YBZ5-E3.7J4I209/LCCEC1

3.7ml / r

16MPa

25L

1100

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates