+ 86-18761016003

Unit Daya kanggo Lever Dock

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Unit Daya kanggo Lever Dock

  • /img/dock_lever_power_units5.jpg

Unit Daya Tuas Dock5

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Unit daya iki dirancang kanggo level level dock sing butuh landasan ngambang kanthi fungsi mandeg emer-gency. Tanjakan bakal munggah nalika pompa mlaku. Lip bakal mbuwang otomatis kanthi otomatis nalika silinder ramp rampung stroke. Silinder ramp bakal ditarik nalika pompa mandheg. Pemberhentian darurat bakal diwujudake nalika katup solenoid semangat. Kecepatan nyuda ramp lan lambe disetel karo katup katup ing sistem. 

Cathetan Khusus

1. Unit daya iki tugas saka S3, yaiku mung bisa intermit-tently lan bola-bali, 1 menit lan 9 menit mati.

2. Resiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.

3. Viskositas minyak hidrolik shoud dadi 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Disaranake minyak hidrolik46.

4. Priksa level minyak ing tank sawise operasi wiwitan saka unit tenaga.

5. Ganti minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.

Ukuran Garis Besar

Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

Volt Valve Solenoid

Motor Power

Kacepetan Rated

pamindahan

Sistem Presensi

tank Kapasitas

L (mm)

YBZ5-E2.1B4E84/LBABT1

380VAC

24VDC

0.75KW

1450RPM

2.1mL / r

16MPa

6L

557

YBZ5-E2.7B4E84/LBABT1

2.7mL / r

14MPa

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates