+ 86-18761016003

Unit Daya kanggo Lever Dock

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Unit Daya kanggo Lever Dock

  • /img/dock_lever_power_units4.jpg

Unit Daya Tuas Dock4

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Paket tenaga hidrolik iki nggabungake pompa gir, motor AC, manifold multifuctional, katup kartrid, tank uga aksesoris hydrau-lic. Iki menehi kontrol sing efisien lan andal kanggo gerakan munggah landhep ing landasan lan lambe leveler dermaga. Katup relief kaping 2 njamin platform utama supaya mbukak flounder nalika leveler dock digunakake kanggo mbukak lan mbongkar barang, saengga nglindhungi dock kanthi efektif.

Cathetan Khusus

1. Unit tenaga tugas S3, sing mung bisa digunakake kanthi cepet, yaiku 1 menit lan 9 menit mati.

2.Resik kabeh bagean hidrolik sing ana gandhengane sadurunge nginstal unit tenaga listrik.

3. Vositas minyak hidrolik shoud dadi 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Oli hidrolik N46 disaranake

4. Priksa level minyak ing tank sawise operasi awal saka unit tenaga.5. Ganti minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam.

Ukuran Garis Besar

Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

Volt Valve Solenoid

Motor Power

Kacepetan Nominal

Pamindahan nt

Sistem Presensi

tank Kapasitas

L (mm)

YBZ5-B2.1B4E82/LBABT1

380VDC

24DVC

0.75KW

1450RPM

2.1ml / r

16MPa

6L

557

YBZ5-B2.7B4E82/LBABT1

2.7ml / r

14MPa

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates