+ 86-18761016003

Unit Daya kanggo Lever Dock

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Unit Daya kanggo Lever Dock

  • /img/dock_lever_power_units3.jpg

Unit Daya Tuas Dock3

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

This hydraulic power pack integrates gear pump, AC motor, multifuctional manifold, cartridge A normally open so・lenoid valve makes the ramp and lip float with the carriage during loading and unloading, which also offers an emer-gency stop function while falling.

Cathetan Khusus

1. Unit tenaga tugas S3, sing mung bisa digunakake kanthi intermiten, yaiku 1 menit lan 9 menit mati.

2. Resiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.

3. Viscosity of the hydraulic oil shoud be 15-68 cst.which should also be clean and free of impurities.N46 hydraulic oil is recomme nded.

4. Priksa level minyak ing tank sawise operasi wiwitan saka unit tenaga.

5. Ganti minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.

Ukuran Garis Besar

Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

Volt Valve Solenoid

Motor Power

Kacepetan Rated

Pamindahan nt

Sistem Presensi

tank Kapasitas

L (mm)

YBZ5-E2.1A4E81/LBABT1

380VAC

24VDC

0.75KW

1450RPM

2.1ml / r

16MPa

3.5L

457

YBZ5-E2.7B4E8VLBABT1

2.7ml / r

14MPa

6L

557

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates