+ 86-18761016003

Unit Daya kanggo Lever Dock

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Unit Daya kanggo Lever Dock

  • /img/dock_lever_power_units2.jpg

Unit Daya Tuas Dock2

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Paket tenaga hidrolik iki nggabungake pompa gir, motor AC, manifold multifuctional, katup kartrid, tank uga aksesoris hidrolik. Nawakake efisiensin lan
kontrol sing dipercaya kanggo gerakan munggah lan mudhun ing ramp lan lambe leveler dermaga. Mung perlu siji meksa push kanggo kabeh operasi.

Cathetan Khusus

1. Unit tenaga tugas S3, sing mung bisa dienggo intermiten, yaiku 1 menit lan 9 menit mati.

2. Resiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.

3. Viskositas minyak hidrolik shoud dadi 15 * 68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Minyak hidrolik46 disaranake.

4. Priksa level minyak ing tank sawise operasi wiwitan saka unit tenaga.

5. Ganti minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.

Ukuran Garis Besar

Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

Motor Power

Kacepetan Rated

pamindahan

Sistem Presensi

tank Kapasitas

L (mm)

YBZ5-E2.1B4E80/LBAOT1

380VAC

0.75KW

1450RPM

2.1ml / r

16MPa

6L

557

YBZ5-E2.7B4E80/LBAOT1

2.7ml / r

14MPa

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates