+ 86-18761016003

Unit Daya kanggo Lever Dock

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Unit Daya kanggo Lever Dock

  • /img/dock_lever_power_units1.jpg

Unit Daya Tuas Dock1

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Unit tenaga iki dirancang khusus kanggo leveler dermaga, kalebu pompa gir tekanan tinggi, motor DC, manifold multi-fungsi, katup lan tank, lan liya-liyane. Sawise ramp rampung, liprises kanthi otomatis Loro-lorone gerakan mudhun bakal diaktifake dening solenoid katup kanthi kacepetan sing disetel kanthi katup.

Cathetan Khusus

1. Unit tenaga tugas S3, sing mung bisa digunakake kanthi intermiten, yaiku 1 menit lan 9 menit mati.

2. Resiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.

3. Viskositas minyak hidrolik shoud dadi 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran N46 oli hidrolik disaranake.

4. Priksa level minyak ing tank sawise wiwitan wiwitan unit listrik.

5. Ganti minyak sawise 100 jam pisanan mbukak unit daya, banjur ganti minyak saben 3000 jam.

Ukuran Garis Besar

Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

Volt Valve Solenoid

Motor Power

Kacepetan Rated

pamindahan

Sistem Presensi

tank Kapasitas

L (mm)

YBZ5-E2.1B4E10/LBABT1

380VAC

24VDC

0.75KW

1450RPM

2.1ml / r

16MPa

5L

542

YBZ5-E2.7B4E10/LBABT1

2.7ml / r

14MPa


Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates