+ 86-18761016003

Katup Kontrol Bagian

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Bagian

  • /img/df_50_series_sectional_directional_control_valves.jpg

Katup Kontrol Pitunjuk Seri DF-50

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Katup multi arah DF-50 minangka katup arah manual sing sejajar, kanthi struktur sing terintegrasi, tekanan tekanan cilik, karya sing bisa dipercaya, gampang dipasang lan pangopènan, lan karakteristik liyane, bisa entuk kontrol terpusat saka pirang-pirang aktuator, miturut syarat sing beda-beda saka kombinasi katup fungsional. Seri katup multi arah kanthi katup katup. Miturut kabutuhan pangguna, katup kakehan utawa katup pengisi bisa dipasang ing antarane ruangan kerja lan ruangan bali minyak, lan gagang pengendali tumindak siji lan kaping pindho bisa diowahi miturut model liyane. Katup multi-arah seri DF50 akeh digunakake ing kabeh jinis mesin lumampah.

Model DF-50 Data Dimensional

Parameter lan karakter

1 Katup mriksa batin: Katup cek ing njero awak katup yaiku kanggo asuransi minyak hidrolik supaya ora ucul.

2 Katup relief batin: Katup relief ing njero awak katup bisa nyetel tekanan sistem hidrolik.

3 Cara minyak: Sirkuit paralel kanggo pilihan.

4 Cara Kontrol: kontrol manual

5 Klep konstruksi: konstruksi bagean, 1-10 tuas kasedhiya kanggo dipasang nalika sampeyan njaluk.

6 Fungsi Spol: O, A, Y, P, Q lsp.

7 Pilihan klep: Katup sing kakehan lan katup make-up bisa dipasang ing rong ujung katup.

paramèter

Nom Tekanan

MPa

Maks. Tekanan

MPa

Nomer. Tingkat aliran

L / min)

Tekanan Punggung

MPa 

Minyak Hidrolik

Tem.rang

 ( 

Visc.rang

 Mm2 / S)

Akurasi Nyaring

Μm)

16

25

50

1

-20~+ 80

10~400

10

 

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates