+ 86-18761016003

Katup Kontrol Bagian

Sampeyan kene: Home >Product >Katup Kontrol Hidrolik >Katup Kontrol Bagian

  • /img/dcv140_series_sectional_directional_control_valves-17..jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214164907_733.jpg
  • /upfile/2019/02/14/20190214164920_241.jpg

Katup Kontrol Pitunjuk Seri DCV140

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Data Dimensional Model DCV140


Parameter lan karakter

1 Tipe bagean kanthi 1 nganti 10 bagean sing digunakake

2 Alur seri DCV60: 50l / menit, maks 60l / menit kanthi tekanan nganti 315bar;

3 Alur seri DCV100: 80l / menit, maks 100l / menit kanthi tekanan nganti 315bar;

4 Alur seri DCV140: 100l / menit, maks 140l / menit kanthi tekanan nganti 315bar;

5 Pilihan fungsi spool: O, P, Y, A lan liya-liyane.

6 Nominal diameter: G3/8,G1/2; G3/4;

7 Contone model: DCV100-4OQ; DCV60-2OW.2OT; DCV100-OT-S; DCV60-4OQ; DCV100-2ODQ lsp.

8 Kontrol sisih lever: manual, kontrol pneumatik, kontrol listrik lan pneumatik, kontrol hidrolik lan listrik, kontrol hidrolik lan remot kontrol. 

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates