+ 86-18761016003

Grup Pompa Motor DC

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Grup Pompa Motor DC

  • /img/dc_motor_pump_1.jpg

Pompa Motor DC 1

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Pompa motor iki kalebu motor DC daya dhuwur, pompa gir CBCN, klompok pam-motor iki biasane, minangka unit tenaga hidrolik, umume digunakake ing mesin seluler sistem hidrolik.

Ukuran Garis Besar

Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

Tenaga Motor

Kacepetan Nominal

pamindahan

Tekanan Operasi

Ukuran (mm)

ngarep

mburi

kampak

h

H

C

M

D

L

DMP-CNF6 / 4-2PTT-A

24VADC

4.5KW

2580RPM

4.47

6.47

20MPa

12x18.5

89

193

70

137.5

Φ159

450.5

DMP-CNF6 / 4-9PTT-A

48VDC

16MPa

DMP-CNF6 / 4-2lTT-A

24VDC

3.3KW

2100RPM

4.47

4.47

10MPa

10.5x16.5

82

160

64

134.5

Φ141.8

417.9

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates