+ 86-18761016003

Seri GPM3

Sampeyan kene: Home >Product >Pompa Gear Hidrolik >Seri GPM3

  • /img/cbmw_type_compound_gear_pumps.jpg
  • /upfile/2019/01/22/20190122100727_337.jpg
  • /upfile/2019/01/22/20190122100735_539.jpg
  • /upfile/2019/01/22/20190122100743_526.jpg

Pompa Gear Compound Type CBMW

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • kita layanan
  • Inquiry

Pompa gir senyawa seri CBMW ngemot pompa monopolegear lan katup pengalihan aliran stabil, nyuplai siji olcircuit utama lan siji sirkuit minyak stabil kanggo sistem hidrolik, uga nganti tingkat maju internasional. Kanthi karakter: tekanan tinggi, efisiensi volumetrik dhuwur, panggunaan dawa, kanthi overloadprotection, bisa digunakake ing saben sistem hidrolik.

Data Dhimensi CBMW Model


Parameter lan karakter

paramèter

 

CBMW-F11

CBMW-F13.5

CBMW-F16

CBMW-F18

pamindahan

mL / r

11

13.5

16

18

Tekanan sing Diarani

MPa

 

18

Tekanan maksimal

MPa

22.5

Range Ngatur

MPa

10-20

Kacepetan Rated

r / min

2000

Jarak Kacepetan

r / min

1000-2500

Alur Konstan

L / min

5

7

9

12

Olayanan ur sampeyan

ICATHETAN NSTALLASI  

Sadurunge miwiti sistem kanthi terus-terusan, disaranake nggunakake sawetara pancegahan sing gampang:

l Priksa arah rotasi pompa supaya konsisten karo poros drive siji.

l Priksa keselarasan poros pompa lan poros motor sing tepat: perlu supaya sambungan ora kalebu beban aksial utawa radial.

l Lindhungi segel poros drive sajrone lukisan pompa. Priksa manawa area kontak ing antarane cincin segel lan poros wis resik: bledug bisa nyebabake nyuda lan bocor luwih cepet.

l Copot kabeh rereget, Kripik lan kabeh badan manca saka flensa sing nyambungake port inlet lan pangiriman.

l Mesthekake yen pipa asupan lan pipa bali mesthi ana ing sangisore cairan cairan lan adoh saka siji liyane.

l Pasang pompa ing ngisor endhas, yen bisa.

l Isi pompa karo cairan, banjur gulung nganggo tangan.

l Putuskan saluran pompa sajrone wiwitan kanggo ngetokake getih ing sirkuit.

l Ing wiwitan pisanan, setel meksa matesi tekanan ing min. regane bisa.

l Aja nyuda kacepetan rotasi luwih murah tinimbang min. diijini kanthi tekanan luwih dhuwur tinimbang maks. meksa

l Aja miwiti sistem kanthi suhu sithik ing kahanan beban utawa sawise mandheg dawa (mesthi ngindhari utawa matesi beban wiwit luwih dawa umur pompa).

l Miwiti sistem sawetara menit banjur uripake kabeh komponen; hawa metu saka sirkuit kanggo mriksa isine sing tepat.

l Priksa tuas cairan ing tank sawise ngemot kabeh komponen.

l Pungkasan, tambah tekanan kanthi bertahap, terus-terusan mriksa suhu bagian sing obah lan obah, priksa kacepetan rotasi nganti tekan angka operasi sing ditemtokake ing katalog kasebut.

 

 

Cairan Hidrolik  

Gunakake cairan hidrolik adhedhasar minyak mineral khusus kanthi anti-keausan, anti-busa, antioksidan, anti korosi lan pelumas. Cairan uga kudu tundhuk karo standar DIN51525 lan VDMA 24317 lan bisa nembus 11th tataran tes FZG.

Kanggo model standar, suhu cairan ora antara -10 ℃ lan + 80 ℃。

 

Rentang viskositas kinematik cairan kaya ing ngisor iki:

Nilai sing Diidini

6÷500 cSt

Nilai sing disaranake

10 ÷100 cSt

Nilai diijini nalika wiwitan

<2000 cSt

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates