+ 86-18761016003

Unit Tenaga Otomatis

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Unit Tenaga Otomatis

  • /img/auto_hoist_power_unit4.jpg

Unit Tenaga Otomatis4

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Kanthi sirkuit power gravitasi munggah khas, powerunit iki dirancang khusus kanggo angkat otomatis sing mbutuhake level swara alow. Gerak mudhun dikendhaleni katup pelepasanolenoid, kanthi kecepatan suda sing diatur kanthi katup kontrol aliran sing bisa diatur.

Cathetan Khusus

1. Motor DC yaiku siklus tugas S3, sing mung bisa digunakake intermiten lan bola-bali, yaiku 1 menit lan 9 menit mati.

2. Resiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.

3. Viskositas minyak shoud dadi 15-68 cst. Lan minyak kudu resik lan ora ana kotoran, dianjurake minyak hidrolik N46.

4. Unit daya kudu dipasang kanthi vertikal.

5. Priksa level minyak ing tangki sawise mlaku dhisikan saka unit tenaga.

6.0 ganti ganti dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.

Ukuran Garis Besar

Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

Motor Power

Kacepetan Rated

pamindahan

Sistem Presensi

tank Kapasitas

Volt Valve Solenoid

Total Length

L1 (mm)

L (mm)

YBZ5-G3.2D4H2/TBTIT1

380VAC

2.2KW

1450RPM

3.2ml / r

25MPa

10L

24VDC

475

797

YBZ5-G3.7D4H2/TBTIT1

3.7ml / r

8L

415

737

YBZ5-F4.2C4H2/TBTIT1

4.2ml / r

22MPa

8L

415

737

VBZ5-F4.2D4H2/TBTIT1

10L

475

797

YBZ5-F5D4H2/TBTIT1

5ml / r

10L

24VDC

475

797

YBZ5-F5E4H2/TBTIT1

12L

540

862

YBZ5-G3.2D3H2n_BTIT1

220VAC

3.2ml / r

25MPa

10L

475

797

YBZ5-G3.7D3H2/TBTIT1

3.7ml / r

8L

415

737

YBZ5-F4.2C3H2HBTIT1

4.2ml / r

22MPa

8L

220VAC

415

737

YBZ5-F4.2D3H2/TBTIT1

10L

475

797

VB25-F5D3H2/TBTIT1

5ml / r

10L

475

797

YBZ5-F5E4H2/TBTIT1

12L

540

862

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates