+ 86-18761016003

Unit Tenaga Otomatis

Sampeyan kene: Home >Product >Unit Tenaga Hidrolik >Unit Tenaga Otomatis

  • /img/auto_hoist_power_unit1.jpg

Unit Tenaga Otomatis1

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • Inquiry

Minangka salah sawijining bagean saka unit unit daya seri YBZ, unit tenaga iki akeh digunakake ing angkat otomatis loro-post. Tekan tombol wiwitan ing motor kanggo ngunggahake mesin. Gerakan pambiyantu diaktifake dening release manual, kanthi kontrol kacepetan mudhun dening throttlevalve ing baris bali. Unit daya uga ditrapake kanggo macem-macem jinis angkat garpu hidrolik lan angkat gunting.

Cathetan Khusus

1. Unit tenaga tugas S3, sing mung bisa digunakake kanthi intermiten, yaiku 1 menit lan 9 menit mati.

2. Resiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.

3. Viskositas minyak shoud dadi 15-68 cst. Lan minyak kudu resik lan ora ana kotoran, dianjurake minyak hidrolik N46. 4 Unit daya kudu dipasang kanthi vertikal.

5. Priksa level minyak ing tangki sawise mlaku dhisikan saka unit tenaga.

6. Ganti minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.

7, sampeyan kasedhiya kanggo nawakake unit tenaga kanthi tenaga, aliran, tekanan uga kapasitas tank sing disenengi.

Ukuran Garis Besar

Parameter lan karakter

model

Motor Volt Kab

Motor Power

pamindahan

Sistem Presensi

Kacepetan Rated

tank Kapasitas

Total Length

L1 (mm)

L (mm)

YBZ6-F2.1D3H1/ACBOA1

220VAC

2.2KW

2.1mL / r

16MPa

2850RPM

10L

440

723

YBZ6-E3.2B3H1/ACBOA1

3.2mL / r

6L

300

583

YBZ6-F2.1C3H1/ACBOA1

2.1mL / r

20MPa

8L

370

653

YBZ6-F2.1D4H1/ACBOA1

380VAC

10L

440

723

YBZ6-F2-7B4H1/ACBOA1

2.7mL / r

6L

300

583

VBZ6-E2.1C4H1/ACBOA1

2.1mL / r

16MPa

8L

370

653

YBZ6-E3.2D4H1/ACBOA1

3.2mL / r

10L

440

723

VBZ6-E3.2E4H1/ACOBA1

12L

540

823

YBZ6-E3.2D4I1/ACBOA1

380VAC

3KW

3.2ml / r

10L

440

723

YBZ6-F2.1C3G1/ACBOA1

220VAC

1-5KW

2.1ml / r

20MPa

8L

370

653

YBZ6-F2.5D4H1/ACBOA1

380VAC

2-2KW

2.5ml / r

10L

440

723

YBZ6-F2.1D3H2/ACBBG1

220VAC

2.1ml / r

10L

440

723

YBZ6-F2.7D4H2/ACBBG1

380VAC

2.7ml / r

10L

440

723

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates