+ 86-18761016003

Seri 2A

Sampeyan kene: Home >Product >Pompa Gear Hidrolik >Seri 2A

  • /img/2a-hydraulik-gear-pumps-.jpg
  • /upfile/2020/05/26/20200526120038_263.jpg
  • /upfile/2020/05/26/20200526120048_917.jpg
  • /upfile/2020/05/26/20200526120101_300.jpg
  • /upfile/2020/05/26/20200526120115_225.jpg

Pompa Gir Hidrolik 2A

  • Description
  • Parameter lan karakter
  • kita layanan
  • Inquiry

DESAIN DASAR

Pompa gir eksternal minangka pompa paling populer sing digunakake ing sistem hidrolik modern.

Fiture yaiku fleksibilitas, kekuatan lan umur sing migunani dawa.

Konstruksi sederhana njamin biaya tuku lan layanan sing winates. Thanks kanggo konsep dhasar, bebarengan karo desain lan fitur produk sing terus-terusan, adhedhasar pengalaman adhedhasar pirang-pirang taun, akurasi pilihan material, proses produksi sing diterusake kanthi rinci lan tes babagan bagean sing diprodhuksi massal, pompa gir wis tekan ndhuwur standar kualitas.

Amarga iki, produk bisa digunakake ing kahanan operasi sing abot lan ngirimake tenaga hidrolik sing dhuwur. Salajengipun, pompa gir SJ-TECHNOLOGY nampilake efisiensi hidrolik, mekanik lan volumetrik sing apik, tuas swara sithik lan pungkasan, nanging paling ora, dimensi kompak.

Pompa gir Teknologi SJ saiki wis ngembangake macem-macem produk kanthi seri pompa anyar sing dijenengi GPM sing jenenge klompok 1P, 1A, GPM0.0, GPM1.0, GPM2.0, GPM2.6, GPM3.0 cocog kanggo aplikasi sing paling beda ing industri industri, seluler, segara lan aerospace.

Umume pompa gir kasebut, biasane kalebu sepasang gir sing didhukung dening rong batang aluminium, awak, flange pengaman lan tutup. Poros gir sing nyopir ing njaba flange dipasang cincin segel lambe kembar (lambe njero dadi segel lan njaba dadi segel bledug). Dering pengaman elastis ngawat-ngawati cincin kasebut ing panggonane. Awak pompa digawe saka paduan aluminium tahan hi khusus sing dipikolehi liwat proses ekstrusi, dene flange lan tutup digawe saka wesi cor spheroidal, iki kanggo njamin deformasi minimal sanajan tekanan tinggi, terus-terusan utawa intermiten utawa tekanan puncak.

Gir digawe saka baja khusus. Proses pamrosesan lemah lan apik rampung supaya bisa duwe permukaan sing dhuwur kanggo njamin tuas pulsa kurang lan tuas swara sing kurang sajrone operasi pompa.

Bushings digawe saka gesekan rendah lan aloi aluminium tahan-hi khusus lan diproduksi saka casting. Kajaba iku dilengkapi bantalan DU antifriction.

Zona kompensasi khusus menyang grumbulan, terisolasi nganggo segel preformed khusus kanthi cincin anti-ekstrusi, ngidini aksial lan gerakan radial bebas menyang grumbul, sing proporsional kanggo ngompa tekanan operasi. Kanthi cara iki, dripping internal dikurangi sacara dramatis, saéngga bisa njamin kinerja pompa sing apik banget (saka segi volume lan umume) lan pelumasan bagean pamindhahan pompa.

Parameter lan karakter

Olayanan ur sampeyan

ICATHETAN NSTALLASI  

Sadurunge miwiti sistem kanthi terus-terusan, disaranake nggunakake sawetara pancegahan sing gampang:

Priksa arah rotasi pompa supaya selaras karo poros drive.

Priksa keselarasan poros pompa lan poros motor sing tepat: perlu sambungan ora kalebu beban aksial utawa radial.

Lindhungi segel poros drive sajrone lukisan pompa. Priksa manawa area kontak ing antarane cincin segel lan poros wis resik: bledug bisa nyebabake nyuda lan bocor luwih cepet.

Copot kabeh rereget, keripik lan kabeh badan asing saka flensa sing nyambungake port inlet lan pangiriman.

Priksa manawa pipa asupan lan pipa bali mesthi ana ing sangisore cairan cairan lan adoh saka siji liyane.

Pasang pompa ing ngisor sirah, yen bisa.

Isi pompa karo cairan, banjur gulung nganggo tangan.

Medhot sambungan pompa sajrone wiwitan kanggo ngetokake getih ing sirkuit.

Ing wiwitan pisanan, setel meksa matesi tekanan ing min. regane bisa.

Aja nganti kacepetan rotasi luwih murah tinimbang menit. diijini kanthi tekanan luwih dhuwur tinimbang maks. meksa

Aja miwiti sistem kanthi suhu sithik ing kahanan beban utawa sawise mandheg dawa (mesthi ngindhari utawa matesi mbukak wiwit umure luwih dawa).

Miwiti sistem sawetara menit banjur uripake kabeh komponen; hawa metu saka sirkuit kanggo mriksa isine sing tepat.

Priksa tuas cairan ing tank sawise ngemot kabeh komponen.

Pungkasan, tambah tekanan kanthi bertahap, terus-terusan mriksa suhu bagean cairan lan obah, priksa kacepetan rotasi nganti tekan angka operasi sing disetel ing watesan sing dituduhake ing katalog iki.

 

 

Cairan Hidrolik  

Gunakake cairan hidrolik adhedhasar minyak mineral khusus kanthi anti-keausan, anti-busa, antioksidan, anti korosi lan pelumas. Cairan uga kudu tundhuk karo standar DIN51525 lan VDMA 24317 lan bisa nembus 11th tataran tes FZG.

Kanggo model standar, suhu cairan ora antara -10 ℃ lan + 80 ℃。

 

Rentang viskositas kinematik cairan kaya ing ngisor iki:

Nilai sing Diidini

6÷500 cSt

Nilai sing disaranake

10 ÷100 cSt

Nilai diijini nalika wiwitan

<2000 cSt

Iniku
  

SIGN UP lan NGirit!Penawaran email eksklusif & spesial diskon winates